Πόποβιτς: Περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ από έξι ομάδες (pic)

Πόποβιτς: Περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ από έξι ομάδες (pic)

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών και με τα επιτεύγματα που κάνει φροντίζει να τους επιβεβαιώνει.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Ντένβερ Νάγκετς (101-96) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και έτσι ο Γκρεγκ Πόποβιτς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ (κανονική περίοδος και πλέι-οφ).

Το ρεκόρ αυτό αποτελεί και θα αποτελεί ένα άκρως σημαντικό και τεράστιο παράσημο στην καριέρα του 70χρονου προπονητή που έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ με τα «σπιρούνια».

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό που έχει να παρουσιάσει στην 23χρονη καριέρα του ως πρώτος προπονητής. Ο «Ποπ» έφτασε τις 1.413 νίκες και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από ότι έχουν έξι ομάδες στην ιστορία τους στη λίγκα!

Συγκεκριμένα, οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς (663), Μέμφις Γκρίζλις (821), Τορόντο Ράπτορς (934), Μινεσσότα Τίμπεργουλβς (979), Σάρλοτ Χόρνετς (1.050) και Ορλάντο Μάτζικ (1.216) έχουν λιγότερες νίκες στην ιστορία του από όσες ο πολύπειρος προπονητής.

Έτσι για άλλη μια φορά ο Γκρεγκ Πόποβιτς μας αποδεικνύει γιατί θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Δείτε το φοβερό επίτευγμα του Πόποβιτς:

https://twitter.com/statmuse/status/1117291165739442176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ