«Δεν συνειδητοποίησα το άλμα μου στο κάρφωμα»

«Δεν συνειδητοποίησα το άλμα μου στο κάρφωμα»

Με απόλυτη φυσικότητα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως απλά… κάρφωσε στη φάση, μη συνειδητοποιώντας το μεγαλείο της ενέργειάς του εν ώρα αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς για το πρώτο μεταξύ τους ματς στα playoffs της Ανατολής με 121-86, προσφέροντάς μας παράλληλα μια επική φάση στην οποία έκλεψε και έφυγε στον αιφνιδιασμό, καρφώνοντας από τη γραμμή των βολών!

Ο All Star φόργουορντ των Μπακς, μίλησε μετά το ματς στις κάμερες και όταν ερωτήθηκε για τη φάση αυτή δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν… κατάλαβε αυτό που έκανε πάνω στη ροή της αναμέτρησης και ότι θα το παρακολουθήσει στην τηλεόραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Giannis:

«Είναι πολύ ωραίο. Νομίζω, ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στο να επιβάλουμε το ρυθμό μας παίζοντας ενωμένοι. Ο κόουτς μας είπε να κρατήσουμε το ρυθμό μας, να παίζουμε ενωμένοι, να είμαστε σκληροί και να διεκδικήσουμε κάθε φάση, γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλά να πηγαίνουμε στις μπάλες που βλέπουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να αφήνουμε άλλες φάσεις».

Για το αν έχει καταλάβει τι έκανε στη φάση του τρομερού του καρφώματος: «Όχι, θα δω το βίντεο, αλλά εγώ είμαι απλά χαρούμενος με την νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ