«Ο πιο αδικημένος οικονομικά παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης»

«Ο πιο αδικημένος οικονομικά παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης»

Μία διαφορετική πρωτιά κατέχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος σύμφωνα με το Forbes είναι ο χειρότερα αμειβόμενος παίκτης στο ΝΒΑ βάσει προφοράς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα στις υψηλές πτήσεις.

Αγωνίζεται για 32.8 λεπτά σε κάθε ένα από τα 72 ματς που ήταν διαθέσιμος σκοράροντας (27.7π με 57.8% στα σουτ), πασάροντας (5.9 ασίστ) και κατεβάζοντας 12.5 ριμπάουντ. Νούμερα πιο ανεβασμένα από ποτέ στις 6 σεζόν που αγωνίζεται στη Λίγκα. Δεν είναι τυχαίο ότι μάχεται μέχρι τέλους για τον τίτλο του MVP.

Όλο αυτό όπως φαίνεται έρχεται σε αντίθεση με τις απολαβές του καθώς σύμφωνα με το Forbes είναι ο πιο αδικημένος οικονομικά παίκτης της Λίγκας βάσει χρημάτων και προσφοράς.

Στο συγκεκριμένο πόρισμα κατέληξε μετά από έρευνα που διοργάνωσε και στην οποία μετρήθηκε η συνεισφορά των παικτών του ΝΒΑ στην πορεία της ομάδας τους και στη συνέχεια σύγκριση με τα συμβόλαιά τους.

Στο Νο. 1 λοιπόν είναι ο Γιάννης, αλλά ενδιαφέρον έχει να ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα ονόματα αυτού του ιδιόρρυθμου Top 10:

2) Ρούντι Γκομπέρ – Γιούτα Τζαζ

3)Τζέιμς Χάρντεν – Χιούστον Ρόκετς

4)Νίκολα Βούτσεβιτς – Ορλάντο Μάτζικ

5)Μίτσελ Ρόμπινσον – Νιού Γιορκ Νικς

6)Νίκολα Γιόκιτς – Ντένβερ Νάγκετς

7)Μοντρέζ Χάρελ – Λος Άντζελες Κλίπερς

8)Κλιντ Καπελά – Χιούστον Ρόκετς

9)Μάλκολμ Μπρόγκντον – Μιλγουόκι Μπακς

10)Τζαβέιλ ΜακΓκι – Λος Άντζελες Λέικερς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ