Σέλτικς – Πέισερς 99 – 91

Σέλτικς – Πέισερς 99 – 91

Φτηνά τη γλίτωσαν οι Σέλτικς, καθώς νίκησαν δύσκολα τους Πέισερς εντός έδρας με 99-91, με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο κι έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Οι Σέλτικς τα χρειάστηκαν στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς, βρέθηκαν ακόμα και στο -12, αλλά βρήκαν τον τρόπο να φέρουν τούμπα το ματς και να νικήσουν με 99-91, κάνοντας το 2-0 στην σειρά.

Οι Πέισερς έβαλαν δύσκολα στους Σέλτικς τρεις μέρες από το πρώτο ματς, όμως η Βοστώνη κατάφερε να πάρει μια νίκη-θρίλερ που της δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα ενόψει συνέχειας. Η Ιντιάνα ήταν πολύ καλή σε όλο το ματς και πιθανότατα να άξιζε και τη νίκη, όμως ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Τζέισον Τέιτουμ είχαν διαφορετική άποψη.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με τους Σέλτικς μπροστά στο σκορ μόλις για δύο πόντους (52-50). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πέισερς ξέφυγαν και έφτασαν ακόμα και στο +12 (70-58), αλλά εκεί μίλησε ο Ίρβινγκ.

Παρόλα αυτά, η Ιντιάνα πέρασε μπροστά με 91-89, ωστόσο κάπου εκεί οι Σέλτικς έδειξαν χαρακτήρα και πέρασαν μπροστά με 94-91. Οι Πέισερς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Γουέσλι Μάθιους δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να πάνε στις βολές οι δύο ομάδες και οι Σέλτικς να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Ίρβινγκ με 37 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τέιτουμ να προσθέτει 26 πόντους και τον Χέιγουορντ 13 πόντους. Για τους Πέισερς, ο Μπογκντάνοβιτς είχε 23 πόντους, ο Γιανγκ 15 πόντους και οι Κόλισον και Έβανς από 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=WNUE65GE8X4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ