Ρόκετς – Τζαζ 118 – 98

Ρόκετς – Τζαζ 118 – 98

Οι Ρόκετς νίκησαν και στο δεύτερο παιχνίδι εύκολα τους Τζαζ με 118-98, έκαναν το 2-0 στη σειρά και οδεύουν ολοταχώς για μία άνετη πρόκριση.

Οι Ρόκετς πραγματοποίησαν για δεύτερο σερί παιχνίδι σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Τζαζ, τους διέσυραν με 118-98 και έκαναν το 2-0 στην σειρά.

Από την αρχή της αναμέτρησης η ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι έδειξε τις προθέσεις της, καθώς πήρε προβάδισμα με 39-19. Στο ημίχρονο μάλιστα η παρέα του Χάρντεν είχε κάνει τη μισή και παραπάνω δουλειά, αφού προηγούνταν με 70-44.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήγαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αλλά η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που οι Ρόκετς θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, το Χιούστον νίκησε εύκολα και έκανε το 2-0 θέτοντας γερές βάσεις για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs.

Ο Χάρντεν με 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πολ να προσθέτει 17 πόντους και τους Γκόρντον και Τάκερ από 16 πόντους. Για τους Τζαζ, οι Ρούμπιο και Ο’Νίλ είχαν από 17 πόντους, με τον Φέιβορς να προσθέτει 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=DG19a_Dif3M

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ