Γιάννης: «Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, έχω αυτοπεποίθηση»

Γιάννης: «Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, έχω αυτοπεποίθηση»

Οι Μπακς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς και έκαναν το 2-0 στη σειρά παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιλά μετά το ματς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με σκορ 120-99 έχοντας ξανά σε πολύ καλή μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε μετά το παιχνίδι για την κούραση που ένιωσε στο παρκέ.

Για την την τρίτη περίοδο που αισθάνθηκε μια κούραση είπε: «Ήμουν απλά κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οχτώμιση λεπτά, συνήθως μένω για έξι – εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλά κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή».

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε για το πότε δεν θα από ξεκούραση απαντώντας: «Εξαρτάται. Συνήθως προτιμώ να είμαι στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Αλλά εξαρτάται. Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που ο κόουτς με αφήνει μέσα και άλλες που μού λέει να καθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον εμπιστευτώ».

Για το μαρκάρισμα των Πίστονς πάνω του ανέφερε: «Έχει να κάνει με την θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμιση χρόνια, οπότε ήξερε που μού αρέσει να πηγαίνω, ήταν έξυπνο ό,τι έκανε».

Για τα τρίποντα που επιχειρεί τελευταία: «Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα. Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό».

Για τη σεζόν που διανύουν οι Μπακς: «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όλη τη σεζόν και μας εμπιστεύεται. Ξέρει πως όταν δεν προσπαθούμε πολύ, έρχεται μπροστά μας κι εμείς είμαστε νευριασμένοι, και λέει «εντάξει παιδιά, βγείτε έξω και κάντε τη δουλειά σας». Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ