«Είναι κοινό μυστικό το τι θα κάνει ο Λέοναρντ το καλοκαίρι»

«Είναι κοινό μυστικό το τι θα κάνει ο Λέοναρντ το καλοκαίρι»

Ο Καουάι Λέοναρντ των Ράπτορς θα βγει στην αγορά ως free agent το καλοκαίρι και το ESPN ρίχνει φως στις πραγματικές προθέσεις του όσον αφορά το μέλλον του.

Το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ένα από τα πιο… καυτά στο ΝΒΑ μιας και ένα σορό all star παίκτες θα βρίσκονται στην αγορά ως ελεύθεροι. Ψηλοί (Τζόρνταν, Χόρφορντ, Βούτσεβιτς), σουτέρ (Τόμπσον, Ρέντικ) και γκαρντ (Γουόκερ, Μπάτλερ, Ροζίερ).Πάνω από όλους όμως ξεχωρίζει η τριάδα των Ντουράντ, Ίρβινγκ και Λέοναρντ.

Οι τρεις τους μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τις ισορροπίες στη Λίγκα ανάλογα με την απόφασή τους για αυτό και συχνά πυκνά γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων για το που μπορεί να καταλήξουν ενόψει της νέας σεζόν.

Για έναν από αυτούς, τον Καουάι Λέοναρντ κάνει λόγο το ESPN και ο δημοσιογράφος Μπράιαντ Γουίνχορστ. Η ουσία του ρεπορτάζ συνοψίζεται στις ακόλουθες ατάκες:

«Είναι αρκετός ο κόσμος στο NBA που πιστεύει ότι ο Καουάι θα φύγει από το Τορόντο. Δεν έκαναν κάτι οι Ράπτορς που οδήγησε σε αυτό. Ο Καουάι θέλει απλά να βρίσκεται στη δυτική ακτή.

Ο Καουάι δεν συνηθίζει να εκφράζει τα συναισθήματά του στους άλλους. Είναι δύσκολο να διαβάσεις τη συμπεριφορά του. Και είναι δύσκολο ακόμα και γι’ αυτούς που ασχολούνται συνεχώς μαζί του εδώ και μήνες».

Και όταν λέμε δυτική ακτή εννοούμε ομάδες όπως οι Γουόριορς, Κλίπερς, Θάντερ, Ρόκετς, Μπλέιζερς και φυσικά οι Λέικερς που ψάχνουν All Star παίκτες για να πλαισιώσουν τον ΛεΜπρον.

Η αλήθεια είναι ότι θα γίνει «σφαγή» για την υπογραφή του καλύτερου two way player της Λίγκας ο οποίος μετά την περιπέτεια με τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη χρονιά, στο Τορόντο δείχνει να επανέρχεται και πάλι στα γνωστά εξαιρετικά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει έχοντας 26.6 πόντους (49.6% εντός παιδιάς), 7.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 34 λεπτά συμμετοχής στα 60 ματς που αγωνίστηκε στη φετινή regular season.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ