Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς  96-104

Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς 96-104

Οι Σέλτικς επικράτησαν των Πέισερς μέσα στην Ιντιάνα με 104-96, έκαναν το 3-0 στη σειρά τους και είναι μια νίκη μακριά από την πρόκριση.

Οι Πέισερς υποδέχτηκαν στο Bankers Life Fieldhouse της Ιντιάνα τους Μπόστον Σέλτικς που προηγούνταν ήδη με 2-0 μετά από ισάριθμες νίκες στη Βοστόνη για τον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Το ματς για τους Κέλτες ξεκίνησε ιδανικά με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο υπέρ τους +13 (41-28). Από τα μέσα του δεύτερου δωδεκάλεπτου όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν απαντήσεις και τελικά έφεραν τούμπα το ματς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους +2 (61-59).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο μετά από συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, οι Σέλτικς πήραν κεφάλι και τελικά επικράτησαν με 104-96 με την Ιντιάνα να μην παρατάει ποτέ το ματς αλλά τους παίκτες του Στίβενς να είναι πιο αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία, δείχοντας πως είναι πολύ πιθανό να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκρισης στην Ιντιάνα.

Οι Σέλτικς μπορεί να είχαν τους Χέιγουορντ και Ροζίερς σε κακή μέρα έχοντας συνολικά 14 πόντους και 4/14 σουτ, αλλά έβγαλαν έναν νέο πρωταγωνιστή στη σειρά. Ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με 23 πόντους (8/9 σουτ) και 7 ριμπάουντ, με την τριάδα των Ίρβινγκ (19π/10 ασίστ), Τέιτουμ (18π/7 ριμπ) και Χόρφορντ (16π/8 ριμπ/4 ασίστ να ακολουθεί.

Από την άλλη για τους Πέισερς, μπορεί επτά παίκτες να είχαν διψήφιο αριθμό πόντων αλλά πέραν των Έβανς (19π) και Μπογκντάνοβιτς (15π), δεν υπήρξε άλλος που έδωσε το κάτι παραπάνω με τη σειρά να πηγαίνει για… σκούπα.

https://youtu.be/XXPv3gjM1DY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ