Γιούτα Τζαζ – Χιούστον Ρόκετς 101-104

Γιούτα Τζαζ – Χιούστον Ρόκετς 101-104

Παρά την εκνευριστική αστοχία του Τζέιμς Χάρντεν, οι Ρόκετς επικράτησαν των Τζαζ στη Γιούτα με 104-101 και έκαναν το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Οι Τζαζ υποδέχτηκαν στην Vivint Smart Home Arena του Σολτ Λέικ τους Χιούστον Ρόκετς με τους Τεξανούς να βρίσκονται ήδη 2-0 μπροστά στη μεταξύ τους σειρά για τα playoffs του ΝΒΑ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αφλογιστία του Χάρντεν ξεκίνησαν καλύτερα και έκλεισαν τόσο το πρώτο δωδεκάλεπτο (30-28), όσο και το ημίχρονο (55-50) προηγούμενη με βραχεία κεφαλή.

Το ματς όμως ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο, κάτι που συνεχίστηκε και στην Τρίτη περίοδο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και τους Μορμόνους να την ολοκληρώνουν και πάλι μπροστά (76-74).

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο όμως οι Ρόκετς βρήκαν περισσότερες λύσεις, έβαλε και δύο πολύ σημαντικά καλάθια ο Χάρντεν προς το τέλος και κάπως έτσι, η ποιοτικότερη ομάδα στο παρκέ, οι Ρόκετς του Ντ’ Αντόνι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν ένα δύσκολο ματς με 104-101

Αυτό συνέβη μάλιστα στην χειρότερη μέρα τον ηγέτη τους εδώ και πολλά χρόνια, και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο τραγικά άστοχος Χάρντεν με 22 πόντους (3/20 σουτ, 14/16 βολές, 10 ασίστ, 6 κλεψίματα) με τους Πολ (18π), Τάκερ (12π/10 ριμπ) και Καπέλα (11π/14 ριμπ) να δίνουν σημαντικές λύσεις.

Από την άλλοι οι Τζαζ έχασαν σημαντική ευκαιρία να μειώσουν και να μπουν πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης μιας και ο Μίτσελ ήταν μόνος (34π), αφού οι Γκομπέρ (10π/8 ριμπ/7 μπλοκ) και Ρούμπιο (10π/6 ασίστ) δεν ήταν αρκετοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ