Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίζεις ακόμη και με πόνο»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίζεις ακόμη και με πόνο»

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Πίστονς κάνοντας το 3-0, χωρίς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πιάσει μεγάλη απόδοση, με τον 24χρονο να μιλά γι' αυτό.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με σκορ 119-103 των Ντιτρόιτ Πίστονς και έκαναν το 3-0 στη σειρά με την ομάδα του Ντουέιν Κέισι, χωρίς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να κάνει κάποια μεγάλη εμφάνιση σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Ο Έλληνας σταρ μίλησε στους δημοσιογράφους, μετά το ματς, και ανέφερε πως σωματικά νιώθει καλά, ενώ είναι χαρούμενος που τα «ελάφια» μπορούν να κερδίζουν ακόμα κι όταν αυτός δεν βρίσκεται στην καλύτερη του μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Νιώθω καλά, απλώς χρειάζομαι καινούριο γόνατο, καινούριο ώμο και καινούριο αστράγαλο (γέλια). Το σώμα σου θα πονά, αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον πόνο και πρέπει να παίζεις ακόμη και με πόνο».

Για το πως τα πήγαν οι συμπαίκτες του όταν εκείνος βγήκε: «Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, ειδικά όταν βγήκα με τέταρτο φάουλ στην τρίτη περίοδο. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα τα πήγε τόσο καλά και χωρίς εμένα. Ακόμη κι όταν δεν είμαι τόσο καλός, όταν κερδίζουμε και παίζουμε τόσο καλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές για μένα», πρόσθεσε.

Για την ομάδα που βρίσκεται μια ανάσα από τα ημιτελικά της Ανατολής: «Θα είναι ωραίο να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς, να τελειώσουμε τη σειρά και να έχουμε έξι μέρες ξεκούρασης για τα ημιτελικά. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σειρά playoffs και θα είναι ωραίο να το κάνουμε. Όλοι είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ