Αντετοκούνμπο: «Θυμάμαι που ήμασταν και που είμαστε» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θυμάμαι που ήμασταν και που είμαστε» (vid)

Οι Μπακς έβγαλαν τις... σκούπες και καθάρισαν του Πίστονς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναφέρεται στο που ήταν τα «ελάφια» και που έχουν φτάσει.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με σκορ 127-104 των Ντιτρόιτ Πίστονς, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έκαναν… σκούπα και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς για μια θέση στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας.

Ο «Greek Freak» ήταν για ακόμη μια φορά καταλυτικός σημειώνοντας 41 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 μπλοκ και 3 ασίστ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής. Ο 24χρονος σταρ μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχουν κάνει σαν ομάδα οι Μπακς, αλλά και για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Είναι τρελό, θυμάμαι την πρώτη μας σειρά των playoffs με το Σικάγο, αλλά το που ήμασταν και το που είμαστε… είναι ένα απίστευτο ταξίδι, πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο να μας σπρώξει μπροστά και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την στιγμή.

Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε αυτό την φάση και ελπίζω να γίνεται καλύτερο κάθε μέρα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Σημαίνει πολλά αυτό που έχουμε πετύχει. Είμαι έξι χρόνια στην λίγκα και το να κερδίσουμε την πρώτη μας σειρά playoffs με αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. Πιστεύω ότι παίζουμε σπουδαία, είμαστε ενωμένοι όλη την σειρά.

Ακόμα και όταν είχαμε δυσκολίες και όταν μας πίεσαν και πήραν το προβάδισμα, ενώ εμείς δεν παίζαμε στο καλύτερο μας επίπεδο ήμασταν ικανοί να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιέζουμε και νιώθω καλά που κερδίσαμε την σειρά όλοι μαζί».

https://twitter.com/Bucks/status/1120539808982548482

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ