Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπλέικ Γκρίφιν (pic)

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπλέικ Γκρίφιν (pic)

Μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε ο Μπλέικ Γκρίφιν, στα παιχνίδια κόντρα στους Μπακς, οι Πίστονς ανακοίνωσαν πως ο 30χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν συγκινητικός στη σειρά των Μπακς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς όπου παρότι ήταν τραυματισμένος και ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο «έσφιξε» τα δόντια και πήρε μέρος στα δύο παιχνίδια που έγιναν στην πόλη του Ντιτρόιτ.

Παρά τον πόνο που αισθανόταν ήταν πάρα πολύ καλός το διάστημα που αγωνίστηκε, με τους Πίστονς να χάνουν με ψηλά το κεφάλι από την ανώτερη ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κυρίως χάρη στον 30χρονο φόργουορντ.

Η χρονιά τελείωσε για την ομάδα του Ντουέιν Κέισι και έτσι οι άνθρωπο του συλλόγου επέλεξαν να βάλουν τον Γκρίφιν στο χειρουργείου με σκοπό να ξεπεράσει οριστικώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Όπως ενημέρωσαν τα «πιστόνια», ο 30χρονος πρώην παίκτης των Κλίπερς, χειρουργήθηκε σήμερα και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Φέτος ο Γκρίφιν είχε αγωνιστεί σε 75 αγώνες στην κανονική περίοδο, μετρώντας 24,4 πόντους, κατεβάζοντας 7,5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 5,4 ασίστ, στα περίπου 35 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση των Πίστονς για τον Γκρίφιν:

https://twitter.com/DetroitPistons/status/1121213520157212672

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ