Νίκολα Γιόκιτς όπως λέμε… Μάτζικ Τζόνσον (pics)

Νίκολα Γιόκιτς όπως λέμε… Μάτζικ Τζόνσον (pics)

Μπορεί οι Νάγκετς να ηττήθηκαν από τους Σπερς, όμως ο Νίκολα Γιόκιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας παράλληλα και κάποια ρεκόρ.

ΓιόκιτςΟι Ντένβερ Νάγκετς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς και ηττήθηκαν με σκορ 120-103 στο Game 6 της σειράς, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντένβερ.

Παρά την ήττα για τους «σβόλους», ο ηγέτης της ομάδας του Μάικ Μαλόουν, Νίκολα Γιόκιτς ήταν απλά καταπληκτικός πετυχαίνοντας 43 πόντους, κατεβάζοντας 12 ριμπάουντ και μοιράζοντας 9 ασίστ, σε περίπου 38 λεπτά συμμετοχής.

Η εμφάνιση του Σέρβου ψηλού μπορεί να μην ήταν αρκετή για να «λυγίσει» την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, όμως ο 24χρονος πλέον έχει να μας επιδείξει μερικά ρεκόρ από αυτήν την φοβερή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στη ιστορία των πλέι-οφ του ΝΒΑ που έχει καταγράψει στην στατιστική του 43+ πόντους, 12+ ριμπάουντ και 9+ ασίστ, μπαίνοντας έτσι σε ένα κλειστό κλαμπ όπου υπάρχουν μόνο οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Μάτζικ Τζόνσον και Όσκαρ Ρόμπερτσον.

https://twitter.com/nbastats/status/1121616069192572928

Παράλληλα έγινε και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα πλέι-οφ στην ιστορία των Ντένβερ Νάγκετς χάρη στους 43 που σημείωσε. Ξεπερνώντας έτσι παίκτες θρύλους για την ομάδα του Μάικ Μαλόουν, όπως οι Νταν Ίσελ, Άλεξ Ίνγκλις και Καρμέο Άντονι.

https://twitter.com/statmuse/status/1121618015810985984

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ