Στίβενς: «Ο Γιάννης είναι ο MVP»

Στίβενς: «Ο Γιάννης είναι ο MVP»

Ο Μπραντ Στίβενς μίλησε για τη σειρά των Σέλτικς με τους Μπακς και τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα ο MVP της φετινής σεζόν.

Οι Μπακς υποδέχονται την Κυριακή του Πάσχα (28/04, 20:00) τους Σέλτιςκ στο Μιλγουόκι στο πρώτο παιχνίδι των δύο για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο προπονητής των Κελτών, Μπραντ Στίβενς μίλησε για τη συγκεκριμένα σειρά παιχνιδιών και δήλωσε με σιγουριά πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει να είναι ο φετινός MVP!

Ο Στίβενς αναφέρθηκε στο Game 1 και σε ερώτηση για το αν ο Greek Freak είναι ο MVP της φετινής σεζόν, εκείνος απάντησε «Ναι!», ενώ πρόσθεσε για την ικανότητά του να τρέξει στο παρκέ: «Κάνει τα λιγότερα βήματα που έχω δει. Είναι εκπληκτικό!».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ατμόσφαιρα στο Μιλγουόκι είναι φοβερή. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Οι Μπακς εδραιώθηκαν φέτος στο ΝΒΑ ως η καλύτερη ομάδα, έκαναν 60 νίκες. Είναι σκληροί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά. Σχετικά με πέρυσι, και οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές, παίζουν διαφορετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ