Αμφίβολοι οι Κάρι και Τόμπσον για το πρώτο ματς με τους Ρόκετς

Αμφίβολοι οι Κάρι και Τόμπσον για το πρώτο ματς με τους Ρόκετς

Οι δύο αστέρες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στο αποψινό ματς με τους Ρόκετς θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Σε ρυθμούς Ρόκετς κινούνται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους πρωταθλητές να υποδέχονται απόψε στις 22:30 ώρα Ελλάδας την παρέα του Τζέιμς Χάρντεν, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης στη Δυτική Περιφέρεια.

Η ομάδα του Στιβ Κερ, η οποία στα προημιτελικά τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Λος Αντζελες Κλίπερς και χρειάστηκε έξι ματς για να πάρει την πρόκριση, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στους Ρόκετς, αλλά το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο.

Ο τεχνικός των Ουόριορς μάλιστα είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες των Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς στο δεξί αστράγαλο. Οι δύο σούπερ σταρς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και η συμμετοχή τους στο ματς θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Στιβ Κερ, στις δηλώσεις τους για τους Κάρι και Τόμπσον, ανέφερε: «Έκαναν θεραπεία. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το γιατρό, γιατί βλέπαμε βίντεο. Θα δούμε πως θα είναι και την Κυριακή. Δεν θα πω κάτι ακριβές, αν θα παίξουν και οι δύο. Ας πούμε ότι είναι αμφίβολοι. Και δεν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο εδώ. Θα δούμε πως θα είναι η κατάστασή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ