Παραμένει στους Θάντερ ο Ντόνοβαν

Παραμένει στους Θάντερ ο Ντόνοβαν

Ο Μπίλι Ντόνοβαν θα παραμείνει στον πάγκο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον General Manager της ομάδας.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν απογοητευτικοί για ακόμα μία χρονιά, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν έπεισε τους παράγοντες της ομάδας να αλλάξουν προπονητή.

Ο Μπίλι Ντόνοβαν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του δηλαδή, κάτι που έκανε γνωστό ο General Manager της ομάδας, Σαμ Πρέστι.

«Θεωρώ πως ο Μπίλι θα επιστρέψει για την επόμενη χρονιά. Στο 70% της περιόδου, η ομάδα έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Στο υπόλοιπο 30% δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας. Είμαστε απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι. Φέρω κι εγώ ευθύνη για το γεγονός ότι δεν αποκτήσαμε έναν παίκτη με ικανότητα στο περιφερειακό σουτ από τη μέρα που αποχώρησε ο Άλεξ Αμπρίνες. Χρειαζόμασταν βάθος σε αυτή τη θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρέστι.

Οι Θάντερ αποκλείστηκαν για 3η σερί χρονιά στον πρώτο γύρο των play offs του NBA, αυτή τη φορά με 4-1 από τους Μπλέιζερς. Ο Ντόνοβαν στις τέσσερις σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Οκλαχόμα, έχει ρεκόρ 199 νικών και 129 ηττών, αριθμοί που μεταφράζονται σε ποσοστό επιτυχίας 60%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ