«Ανοιχτή» η συμμετοχή του Μπρόγκντον στο Game 3 με τους Σέλτικς

«Ανοιχτή» η συμμετοχή του Μπρόγκντον στο Game 3 με τους Σέλτικς

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έχει ανεβάσει ρυθμούς και αν προπονηθεί κανονικά, πιθανότατα θα αγωνιστεί στο Game 3 των Μπακς με τους Σέλτικς.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον συνεχίζει να παραμένει εκτός για τους Μπακς ενόψει του Game 3 με τους Σέλτικς, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει αν καταφέρει να βγάλει την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μπακς αντιμετωπίζουν στη Βοστόνη τα ξημερώματα (4/5, 03:00) τους Κέλτες και ο γκαρντ των ελαφιών είναι αμφίβολος. Ο Μάικ Μπούντενχολζερ είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού αν τον δει να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και δεν έει ενοχλήσεις θα τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Μπρόγκντον είναι εκτός δράσης από τις 15 Μαρτίου με πελματιαία απονευρωσίτιδα, όμως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στη δράσει και «τρέχει» να προλάβει το τρίτο ματς της σειράς που ίσως αποδειχτεί κομβικό για την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απουσία του Μπρόγκντον έχει επηρεάσει τους Μπακς στη σειρά με τους Σέλτικς, καθώς την φετινή σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ έχει 15.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 42.6% στα τρίποντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ