Μπλέιζερς – Νάγκετς 140-137

Μπλέιζερς – Νάγκετς 140-137

Στο πλέον επικό αλλά και ιστορικό ματς των playoffs οι Μπλέιζερς νίκησαν τους Νάγκετς με 140-137 έπειτα από 4 παρατάσεις!

Ιστορικό ματς έγινε στο Πόρτλαντ, όπου οι Μπλέιζερς χρειάστηκαν τέσσερις παρατάσεις για να νικήσουν τους Νάγκετς 140-137 και να πάρουν προβάδισμα στη σειρά με 2-1!

Στο κορυφαίο παιχνίδι της φετινής σεζόν και ίσως σε ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει ποτέ στο ΝΒΑ οι Μπλέιζερς νίκησαν μετά από 68! λεπτά αγώνα τους Νάγκετς και πήραν κεφάλι. Κάτι αντίστοιχο έχει να συμβεί από το 1953 και οι δύο ομάδες το κατάφεραν 66 χρόνια μετά σε ένα ματς-έπος.

Σε ένα ασύλληπτο και άκρως ανατρεπτικό παιχνίδι που συγκλόνισε όποιον το παρακολούθησε και άγγιξε τις 4 ώρες η παρέα του Λίλαρντ λύγισε τους Νάγκετς χάρη σε μία χαμένη βολή του Γιόκιτς. Αλλιώς θα είχαμε κι άλλη παράταση πιθανότατα.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί ακόμα και σε πέμπτη παράταση, αν ο εξαντλημένος Γιόκιτς είχε ευστοχήσει και στις δύο βολές που είχε να εκτελέσει 5,6» πριν από τη λήξη της τέταρτης. Ο Σέρβος σέντερ έχασε όμως την πρώτη με το σκορ 138-136, όπως είχε διαμορφωθεί στα 17,8» από το τρίποντο του Ρόντνι Χουντ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο ΜακΚόλουμ με με 41 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ από κοντά και ο Λίλαρντ με 28 πόντους και 8 ασίστ, αλλά και από τον Καντέρ που τέλειωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ και double double.

Για τους Νάγκετς, Μάρεϊ και Γιόκιτς τράβηξαν το βάρος στην επίθεση με 34 και 33 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Σέρβος ψηλός κατέβασε και 18 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 14 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=GRo6yFGq4Jc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ