Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Γιάννης θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια» (pic)

Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Γιάννης θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια» (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση με τον θρύλο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, να τον αποθεώνει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν στο Game 4 της σειράς με σκορ 113-101 και πλέον τα «ελάφια» προηγούνται με 3-1.

Ο «Greek Freak» τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 39 πόντους, κατεβάζοντας 16 ριμπάουντ, μοιράζοντας 4 ασίστ, κάνοντας 1 κλέψιμο και έχοντας 1 μπλοκ στα περίπου 35 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη.

Για την εμφάνιση του 24χρονου φόργουορντ αποφάσισε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twittert ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς και θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος ανέφερε πως θα κυριαρχήσει στο ΝΒΑ για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάτζικ Τζόνσον για τον Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστός ως Greek Freak δείχνει σε όλη την λίγκα γιατί είναι τόσο ξεχωριστός παίκτης σκοράροντας 39 πόντους και οδηγώντας τους Μπακς με 3-1 νίκες επί των Σέλτικς. Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ σε κανονική διάρκεια και playoffs για πολλά χρόνια».

https://twitter.com/MagicJohnson/status/1125622378170441729

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ