Ίρβινγκ: «Μας έριξαν ξυλιές στον κ@@ο»

Ίρβινγκ: «Μας έριξαν ξυλιές στον κ@@ο»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Σέλτικς παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Μπακς με έναν αν μη τι άλλο ιδιαίτερο τρόπο.

Οι Μπακς πανηγυρίζουν την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής μετά από πολλά χρόνια και οι Σέλτικς που απογοήτευσαν αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των playoffs.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε μετά το τέλος του ματς με τους Μπακς και έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Κελτών δεν αναζήτησε δικαιολογίες και παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ελαφιών, ενώ δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στη Βοστόνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι θέμα το ποια ομάδα παίζει καλύτερα σε μια συγκεκριμένη στιγμή της σεζόν. Οι Μπακς έπαιξαν καλύτερα από μας σαν σύνολο. Άξιζαν την πρόκριση. Δεν είναι ώρα να είσαι απογοητευμένος. Πρέπει να πάρεις τα μαθήματα που σου έδωσαν, τις ξυλιές στον κ@@ο που μας έδωσαν και να συνεχίσεις. Ξέρω πως δεν θα το ξεχάσω αυτό που έγινε, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά», τόνισε.

Για το μέλλον του, μιας και είναι πλέον free agent, απάντησε: «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Απλώς θέλω να επιστρέψω στη Βοστώνη ασφαλής, να περάσω χρόνο με οικογένεια και φίλους, να αποσυμπιεστώ και να κάνω ό,τι κάθε άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ