Αντετοκούνμπο: «Είμαστε «πεινασμένοι» να φτάσουμε τους στόχους μας»

Αντετοκούνμπο: «Είμαστε «πεινασμένοι» να φτάσουμε τους στόχους μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη θέση που βρίσκονται οι Μπακς, αναφέροντας πως όλοι είναι «πεινασμένοι» για μια διάκριση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν τους Μπόστον Σέλτικς με σκορ 116-91 και προκρίθηκαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας, έχοντας για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστή τον «Greek Freak» που σε 31 λεπτά είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Μετά το παιχνίδι ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για εκείνους που αμφισβητούν την ομάδα, ενώ ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που έπειτα από καιρό πηγαίνει τόσο ψηλά και όλοι είναι «πεινασμένοι» για μια διάκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Νομίζω πως θα υπάρχουν πολλοί ακόμα που θα μας αμφισβητούν. Έτσι είναι το μπάσκετ και τα media κι είναι σεβαστό. Θα υπάρχει κόσμος που θα είναι μαζί μας, αλλά και αυτοί που θα είναι εναντίον μας.

Στο τέλος, όμως, πρέπει να καταλάβουμε πως δεν έχουμε βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση κι είμαστε πάρα πολύ «πεινασμένοι», για να φτάσουμε τους στόχους μας. Μόνο αυτό με νοιάζει. Όσο βγαίνουμε στο παρκέ και παίζουμε σκληρά, δεν με νοιάζει για ό,τι λέει ο καθένας, παρά μόνο για όσα λένε οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ