Πως οι Bucks είναι έτοιμοι να γράψουν Ιστορία (vids)

Πως οι Bucks είναι έτοιμοι να γράψουν Ιστορία (vids)

Οι Milwaukee Bucks βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ. Οι παράγοντες που συνέβαλαν στην εμφατική πρόκριση κόντρα στους Celtics.

Οι Milwaukee Bucks τα κατάφεραν! Διέλυσαν με χαρακτηριστική ευκολία τους Celtics στα πέντε παιχνίδια, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο τους για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, για πρώτη φορά μετά το 2001 και για ένατη φορά στην ιστορίας τους. Νομίζω ότι ο τρόπος που απέκλεισαν τη Βοστώνη, πρέπει να δώσει ένα καλό μάθημα κυρίως στους Αμερικανούς (αλλά και στον γράφοντα), οι οποίοι υποτιμούσαν συστηματικά την παρέα του Γιάννη από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Οι Bucks αποτελούν μια εξαιρετική ομάδα – αγωνίζονται καταπληκτικά στην άμυνα, είναι αληθινά επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο, σουτάρουν με καλά ποσοστά από την περιφέρεια και κυρίως, δείχνουν διψασμένοι για επιτυχίες. Το μάτι τους κυριολεκτικά γυαλίζει.

Είναι σίγουρο ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος των τελικών του ΝΒΑ, βρίσκεται πλέον μόλις ένα βήμα μακριά.

Από το βράδυ της Τετάρτης, το ίντερνετ έχει κυριολεκτικά γεμίσει με χιουμοριστικά βιντεάκια που στοχεύουν να τρολάρουν τους υπερόπτες Κέλτες. Προσωπικά το αγαπημένο μου, είναι το παρακάτω, που προέρχεται από την σειρά «Family Guy» και συνοψίζει σε μερικά δευτερόλεπτα, την παρουσία του Kyrie Irving στη συγκεκριμένη σειρά.

https://streamable.com/jhbnd

Ο «πολύς» Uncle Drew σκόραρε συνολικά 102 πόντους απέναντι στο Milwaukee, σε 104 όμως σουτ. Οι επιδόσεις του είναι επιεικώς μέτριες. Υποτίθεται πως το περσινό καλοκαίρι αποφάσισε να δραπετεύσει από την τεράστια σκιά του Lebron James, φιλοδοξώντας να οδηγήσει μόνος του ένα franchise μέχρι το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Στο πρώτο τεστ, απέτυχε εμφατικά. Ξέρετε ορισμένοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να υποδυθούν τον ρόλο του Ρομπιν, και όχι απαραίτητα του Μπάτμαν. Ίσως ο Kyrie οφείλει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

Εάν επιθυμούσαμε να απομονώσουμε μία φάση για να καταδείξουμε την κυριαρχία των Ελαφιών στον αγωνιστικό χώρο, τότε εγώ θα επέλεγα το αδιανόητο μπλοκ του Γιάννη επάνω στον Horford από την χθεσινή αναμέτρηση.

https://streamable.com/5kdaf

Ο Greek Freak ήταν σχετικά πιο ήσυχος στο πέμπτο ματς, αφού βοηθήθηκε σημαντικά από τους συμπαίκτες του. Και πάλι βέβαια, ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ και αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος ολόκληρης της σειράς. Απολαύστε τα κατορθώματα του, στο βίντεο που ακολουθεί.

https://streamable.com/ipyy6

Πριν κλείσουμε, οφείλουμε να αναφερθούμε στη καθοριστική συνεισφορά του Khris Middleton. Ο Αμερικανός wing αντιπροσωπεύει τον Ρόμπιν δίπλα στον Έλληνα Μπάτμαν του συλλόγου – τον αθλητή δηλαδή που με την απόδοση του σε αμφότερες τις πλευρές του γηπέδου, έγειρε την πλάστιγγα των παιχνιδιών προς τη κατεύθυνση των νικητών. Η εμφάνιση που πραγματοποίησε στον χθεσινό αγώνα ήταν καθοριστική. Πέτυχε 19 πόντους, κατέβασε οκτώ rebounds και μοίρασε πέντε assists.

Οι Bucks λοιπόν προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής και περιμένουν διαθέτοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, εκείνον που θα επιβιώσει από την μονομαχία μεταξύ των Raptors και των Sixers. Ο δρόμος προς την απόλυτη μπασκετική καταξίωση, είναι κυριολεκτικά ορθάνοιχτος. Υγεία να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με το καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ