Τόνι Πάρκερ: «Είμαι 50-50 για το αν θα βγω στη σύνταξη»

Τόνι Πάρκερ: «Είμαι 50-50 για το αν θα βγω στη σύνταξη»

Ο Τόνι Πάρκερ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσής του από τα παρκέ, όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας.

Ο πολύπειρος γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς, Τόνι Πάρκερ, φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τα παρκέ. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του, ανέφερε ότι οι πιθανότητες να αφοσιωθεί στην οικογένειά του είναι αυτή τη στιγμή είναι όσες και εκείνες να συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του.

Ο Γάλλος άσος τόνισε πως έχει ήδη ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχει λάβει την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά με την πιθανότητα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση:

«Είμαι 50-50. Εχω ενημερώσει τους Χόρνετς πως θα τους έχω ενημερώσει μέχρι τον Ιούνιο για την απόφασή μου. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω κάτι άλλο να αποδείξω. Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.

Την ίδια ώρα, ο άλλος μου εαυτός μου λέει να παίξω για μια τελευταία σεζόν γιατί θα υπάρχει ένας αγώνας στο Παρίσι τον Ιανουάριο με τους Μπακς. Θα είναι όμορφο» είπε ο Πάρκερ.

Να αναφέρουμε ότι σε 18 σεζόν στο ΝΒΑ ο Γάλλος έχει μέσους όρους 15.5 πόντων (51%, 32.4% στο τρίποντο, 75.1% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ ανά 30.5 λεπτά συμμετοχής σε 1254 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ