Ο Κόμπε συνεχάρη τον «ημίθεο» Γιάννη και τον «δαγκάνα» Λέοναρντ (pic)

Ο Κόμπε συνεχάρη τον «ημίθεο» Γιάννη και τον «δαγκάνα» Λέοναρντ (pic)

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα τελικά της ανατολικής περιφέρειας, με τον Κόμπε Μπράιαντ να στέλνει ένα μήνυμα και στους δύο.

Οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν των Φιλαδέλφεια Σίξερς με σκορ 92-90 χάρη σε ένα εντυπωσιακό buzzer beater του Καουάι Λέοναρντ και έτσι προκρίθηκαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «θρύλος» του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ, ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που στην μ’ία δείχνει τον Λέοναρντ και στην άλλη τον Αντετοκούνμπο να φωτογραφίζονται μαζί με τον πρώην παίκτη των Λέικερς και τα κορίτσια που προπονεί.

Μάλιστα ο «black mamba» έγραψε ένα μήνυμα με το οποίο αποκαλεί τον «Greek Freak» ημίθεο και τον Λέοναρντ «δαγκάνα», δίνοντας τους τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση τους στους τελικούς της περιφέρειας, ενώ τόνισε πως θα είναι μια επική μονομαχία, ανάμεσα στους δύο καλύτερους παίκτες της Ανατολής.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κόμπε Μπράιαντ για τους Λέοναρντ και Αντετοκούνμπο:

«Συγχαρητήρια στους αδελφούς μου, τον Ημίθεο και τον «δαγκάνα» που έφτασαν στους Τελικούς της Ανατολής και σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις γνώσεις σας με τα κορίτσια μου το καλοκαίρι. Θα είναι μία επική μονομαχία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Congrats to my brothers the demigod and the klaw on reaching the ecf and thank you for sharing your knowledge with my girls over the summer. This is gonna be an epic matchup #mambaarmy #doepicthings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kobe Bryant (@kobebryant) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ