Μπρόγκντον: «Ο Γιάννης είναι ο MVP τη φετινή σεζόν»

Μπρόγκντον: «Ο Γιάννης είναι ο MVP τη φετινή σεζόν»

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως είναι ο MVP τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ.

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα της Πέμπτης τους Ράπτορς στους Τελικούς της Ανατολής και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον μίλησε για τη συγκεκριμένη σειρά και τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο γκαρντ των ελαφιών αναφέρθηκε στον Greek Freak με τα καλύτερα λόγια, ενώ ξεκαθάρισε πως αξίζει το βραβείο του MVP τη φετινή σεζόν. Παράλληλα ο Μπρόγκντον σχολίασε την κόντρα του Αντετοκούνμπο με τον Λέοναρντ και ποντάρει στον Γιάννη, θεωρώντας πως θα είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά στη σειρά με το Τορόντο.

«Θα είναι ένα σπουδαίο matchup. Φυσικά εγώ υποστηρίζω τον δικό μου άνθρωπο, τον Γιάννη. Πιστεύω πως είναι ο MVP φέτος, αλλά θα έχει έναν εξαιρετικό παίκτη απέναντί του. Ο Γιάννης έδειξε φέτος ότι όχι απλώς έχει υψηλό μέσο όρο πόντων, αλλά αποδίδει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και έχει τις περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ.

Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, πάνω που μπορεί να νόμιζες ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί άλλο. Ήδη σουτάρει τρίποντα με πολύ καλύτερα ποσοστά, ενώ τα ηγετικά του προσόντα είναι όλο και καλύτερα. Δουλεύει σκληρά και έχει σταθερά μεγάλους μέσους όρους, αλλά η ηγετική του παρουσία γίνεται όλο και πιο εμφανής», τόνισε ο γκαρντ των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ