Η τέχνη του… clutch ανθίζει στο ΝΒΑ και μας αφήνει άφωνους (vid)

Η τέχνη του… clutch ανθίζει στο ΝΒΑ και μας αφήνει άφωνους (vid)

Το ΝΒΑ μάζεψε και μας παρουσιάζει σε ένα βίντεο τα clutch καλάθια των playoffs, αφήνοντας άφωνη την μπασκετική υφήλιο.

Το χρονόμετρο να τρέχει εις βάρος σου και η μπάλα να είναι στα δικά σου χέρια. Η ομάδα σου να είναι πίσω στο σκορ και η ιαχή των αντιπάλων οπαδών «DEFENCE, DEFENCE» να σκίζει τον αέρα. Εσύ σηκώνεσαι μπροστά στον αντίπαλό σου, σουτάρεις και… ΜΠΑΜ!

Ηδονή, εξιλέωση, αναγνώριση… Όλοι προσποιηθήκαμε στις μπασκέτες ανά τον κόσμο πως παίρνουμε το κρίσιμο τελευταίο σουτ και ευστοχούμε.

Κάποιοι τύποι όμως το έχουν σαν… καθημερινότητα στο ΝΒΑ. Ειδικά φέτος οι πρώτοι δύο γύροι των playoffs έβγαλαν δυνατά ματσαρίσματα και μερικές πολύ μεγάλες φάσεις με πρωταγωνιστές σεσημασμένους ή μη σουτέρ.

Το ΝΒΑ λίγο πριν αρχίσουν τα μεγάλα ματς των Τελικών σε Ανατολή και Δύση, συγκέντρωσε και μας παρουσιάζει τα clutch καλάθια των προκριματικών έως τώρα. Τι μας έρχεται πρόχειρα στο νου πριν καν δούμε το βίντεο;

Το τρελό τρίποντο του Λέοναρντ κόντρα σε Σίμονς και Εμπίντ που έστειλε τους Ράπτορς στους τελικούς της Ανατολής και τους Σίξερς στο καναβάτσο.

Το τρίποντο… αλάνας του Λίλαρντ κόντρα στους Θάντερ μετά από παιχνίδι isolation κόντρα στον καλό αμυντικό Πολ Τζορτζ που έστειλε σπίτι τον Γουέστμπρουκ και την παρέα του.

Και το τρίποντο του Όγκουστιν των Ορλάντο Μάτζικ προ του Γκασόλ στο ματς κόντρα στους Μπλέιζερς, στο break των Μάγων στο πρώτο ματς της σειράς.

Υπάρχουν όμως ακόμα περισσότερα τέτοιου είδους καλάθια όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ