Με Μπρόγκντον σε φουλ φόρμα στους τελικούς οι Μπακς

Με Μπρόγκντον σε φουλ φόρμα στους τελικούς οι Μπακς

Σημαντική επιστροφή για την περιφέρεια των Μπακς αφού ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο 100% ενόψει των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Ραπτορς.

Χαράς Ευαγγέλια για τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο κόουτς Μπούντενχολζερ  πρέπει να νιώθει ανακουφισμένος αφού μετά από δύο και πλέον μήνες θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον βασικό γκαρντ της ομάδας του, τον Μάλκολμ Μπρόγκντον.

O 26χρονος γκαρντ δήλωσε μάλιστα δήλωσε πως δεν κρατιέται ενόψει της σειράς των Τελικών κόντρα στους Μπλέιζερς δηλώνοντας σχετικά:

«Θα έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος τώρα. Οι περισσότεροι θέλουν να έχουν ρυθμό. Έτσι θεωρώ ότι είναι οι περισσότεροι επαγγελματίες αθλητές.

Θέλουμε λίγη ξεκούραση. Ίσως δύο με τρεις μέρες. Αλλά όταν φτάσεις στην τέταρτη ή πέμπτη μέρα τότε πιστεύεις ότι μπορεί να σε επηρεάσει. Μπορεί να βγεις υποτονικά μετά από αυτήν την κατάσταση. Έτσι ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι με τους Σέλτικς μετά από τη σειρά με το Ντιτρόιτ. Αλλά όσον αφορά εμένα είμαι έτοιμος να παίξω.

Το ευχαριστήθηκα που έπαιξα στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς. Εύχομαι να μπορούσα να είχα παίξει νωρίτερα. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις».

Ο Μπρόγκντον στη τρίτη του επαγγελματική χρονιά έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του αγωνιζόμενος σε 64 ματς της regular season, όπου σε 28.6 λεπτά συμμετοχής ανά μέσο όρο, είχε 16.6 πόντους, 4.5 ριμπ, 4.2 ασίστ, ενώ σούταρε με 50.5% στα σουτ εντός παιδιάς και με 92.8% από τη γραμμή των βολών.

Έδεσε τέλεια στον τρόπο παιχνιδιού των φετινών Μπακς, δίνοντας καίριες λύσεις με το αξιόπιστο μακρινό του σουτ, την ώρα που οι αντίπαλες άμυνες κλείνουν προς τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τον Αντετοκούνμπο.

Στο τελευταίο ματς κόντρα στους Σέλτικς έπαιξε για πρώτη φορά μετά τις 15/3 και τον τραυματισμό του και φαίνεται πιο διψασμένος από ποτέ για μπάσκετ.  Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι αποτελεί… μεταγραφεί για τα Ελάφια μιας και θα πάρει τη θέση του Στέρλινγκ Μπράουν στην 5άδα, παίκτη φιλότιμου αλλά σε καμία περίπτωση του επιπέδου του «Humble Moses».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ