Βόγκελ: «Ανυπομονώ να προπονήσω μία ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο»

Βόγκελ: «Ανυπομονώ να προπονήσω μία ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο»

Ο νέος τεχνικός των Λέικερς θέλει να φέρει το στρατηγικό του όραμα στην ομάδα όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Φρανκ Βόγκελ είναι ο νέος προπονητής των Λέικερς, με τον ίδιο να τονίζει το πόσο ενθουσιασμένος είναι που αναλαμβάνει μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως οι «λιμνάνθρωποι».

O 45χρονος τεχνικός που έχει διατελέσει βοηθός σε Βοστώνη, Φιλαδέλφεια και Ιντιάνα και πρώτος σε Ιντιάνα και Ορλάντο, εξήγησε πως οι Λέικερς διαθέτουν πολύ ταλέντο και πως θέλει να φέρει το στρατηγικό του όραμα στο Staples Center.

Συγκεκριμένα ο Βόγκελ σημείωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω στους Λέικερς, έναν οργανισμό πολύ υψηλού επιπέδου που θαύμαζα καιρό τώρα. Ανυπομονώ να προπονήσω μία ομάδα με τόσο μεγάλο ταλέντο και να φέρω το στρατηγικό μου όραμα στην ομάδα».

Από την πλευρά του τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς Ρομπ Πελίνκα:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τον Φρανκ Βόγκελ για επόμενο προπονητή μας. Ο κόουτς Βόγκελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει στα πλέι οφ του NBA και αντικατοπτρίζει την ποιότητα που ψάχνουμε σε έναν προπονητή. Αυτό περιλαμβάνει την αναλυτική προετοιμασία των αγώνων, την πολύ σκληρή δουλειά και το γεγονός ότι μπορεί να κρατήσει τους παίκτες στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ