Γιάννης: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε το πρώτο ματς στο Μιλγουόκι»

Γιάννης: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε το πρώτο ματς στο Μιλγουόκι»

Το πρώτο παιχνίδι για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας πλησιάζει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους Ράπτορς και τον Λέοναρντ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς προετοιμάζονται για τις μάχες με τους Τορόντο Ράπτορς στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το πρώτο παιχνίδι, αλλά και για τον μεγάλο ανταγωνιστή του στα παρκέ, Καουάι Λέοναρντ.

«Με τη Βοστόνη μπορούσες να ξεκινήσεις με 0-1 και να είσαι εντάξει. Με το Τορόντο όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση αν χάσουμε το πρώτο ματς στο γήπεδο μας. Είναι ένα «must win» παιχνίδι», είπε αρχικά.

Παράλληλα, αποθέωσε τον 27χρονο παίκτη των Ράπτορς αποκαλώντας τον ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο καλάθι που σημείωσε κόντρα στους Σίξερς στο Game 7:

«Δεν θα πω ψέματα. Νόμιζα πως το ματς θα πάει στην παράταση. Μιλούσα στην οικογένεια μου την ώρα του αγώνα. Τους είπα πως στο Τορόντο τα στεφάνια είναι κάπως μαλακά και όταν σουτάρεις και η μπάλα αναπηδάει, συνήθως μπαίνει στο καλάθι. Οπότε πάντα έχεις λίγη τύχη παραπάνω όταν σουτάρεις με καμπύλη. Το έλεγα αυτό πριν το σουτ κι έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ