To10.gr στους τελικούς με τον Γιάννη!

To10.gr στους τελικούς με τον Γιάννη!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το «10» θα κινείται σε ρυθμούς ΝΒΑ και Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα σας ενημερώνει για τον πρώτο τελικό με τους Τορόντο Ράπτορς – Live chat, βίντεο, ρεπορτάζ και δηλώσεις από τη μεγάλη μάχη του Γιάνναρου με τον Λέοναρντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς μετρούν αντίστροφα για τους τελικούς της Ανατολής με τους Τορόντο Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 03:30 ώρα Ελλάδας.

To10.gr θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μεγάλη μάχη που θα δώσουν τα Ελάφια για την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ και θα καλύψει live τις σπουδαίες αναμετρήσεις με τους Τορόντο Ράπτορς.

To10.gr κινείται σε ρυθμούς ΝΒΑ και από τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχει live chat με όλα τα τελευταία νέα πριν τον πρώτο αγώνα με την ομάδα του Τορόντο, ενώ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε βίντεο από τις «μαγικές» ενέργειες του Γιάννη στο «Fiserv Forum».

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ για ό,τι συνέβη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Το ίδιο θα συμβεί σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, με το «10» να σας προσφέρει έγκυρη, έγκαιρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ