Γκομπέρ: «Giannis for… MVP»

Γκομπέρ: «Giannis for… MVP»

Ο Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ανάδειξης του Αντετοκούνμπο ως MVP του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

Πολλοί άνθρωποι του ΝΒΑ έχουν ταχθεί τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μάχη που δίνει κυρίως με τον Τζέιμς Χάρντεν για το ποιος θα αναδειχθεί ο MVP της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Πρώην και νυν παίκτες, θρύλοι του αθλήματος, προπονητές, έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Αντετοκούνμπο ψηφίζοντάς τον… δαγκωτό για MVP.

Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Ρουντι Γκομπέρ. Ο Γάλλος σέντερ, ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ και μπλοκέρ της Λίγκας, σε δηλώσεις του είναι κάθετος πως ο τίτλος του MVP της χρονιάς αξίζει να πάει στον Αντετοκούνμπο…

«Είναι εντυπωσιακός. Έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Από μία διαφορετική οπτική, έχουμε την ίδια ιστορία. Πήγαμε στο ΝΒΑ και λίγοι πίστευαν σε εμάς, αλλά τα καταφέραμε. Είναι δύο χρόνια πιο νέος από μένα, αλλά είναι γενικά είναι πολύ νέος.

Για μένα, αυτή την στιγμή συγκαταλέγεται στους τρεις κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Έχει τρομερή επίδραση και στις δύο πλευρές του παρκέ και εκείνος θα πρέπει να αναδειχθεί φέτος MVP. Το αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ