«Συμφωνία ανάμεσα σε Κέβιν Ντουράντ και Νιου Γιορκ Νικς»

«Συμφωνία ανάμεσα σε Κέβιν Ντουράντ και Νιου Γιορκ Νικς»

Ο Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από τους Ουόριορς, με τους Νικς να είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Κέβιν Ντουράντ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αφού η παρουσία του στους πρωταθλητές φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο της μιας και ο «KD» πραγματοποίησε τον στόχο που είχε όταν μετακόμιζε στην Καλιφόρνια, δηλαδή να κατακτήσει τίτλους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Newsday», από τη Νέα Υόρκη, ο 30χρονος σούπερσταρ φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Νιου Γιορκ Νικς, ώστε η ομάδα του Ντέιβιντ Φίτζντεϊλ να κάνει δικό της τον πρώην παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Ντουράντ δεν είναι πλέον ευχαριστημένος από την παρουσία του στους «πολεμιστές», καθώς δεν θέλει άλλο να βρίσκεται στη σκιά του Στέφεν Κάρι και το καλοκαίρι είναι πιθανό να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ψάχνοντας τον ρόλο του ηγέτη.

Οι Νικς είναι μια ομάδα που μπορεί να του προσφέρει κάτι τέτοιο καθώς οι Νεοϋορκέζοι έχουν αρκετό χώρο στο λεγόμενο σάλαρι καπ για να προσελκύσουν και άλλους μεγάλους παίκτες ώστε να έχει βοήθεια ο Αμερικάνος φόργουορντ.

Πάντως η ομάδα του Στιβ Κερ δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και άσχημα χωρίς τον «KD» αφού όταν εκείνος απουσιάζει και ο Κάρι αγωνίζεται έχουν ρεκόρ 31-1, ενώ φέτος μετρούν τέσσερις νίκες στα πλέι-οφ και πηγαίνουν ολοταχώς προς τους τελικούς του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ