Κιντ: «Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν έτοιμος στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ»

Κιντ: «Ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν έτοιμος στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ»

Ο πρώην προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, μίλησε για την εξέλιξη που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο νέος βοηθός των Λος Άντζελες Λέικερς, πρώην προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και πρώην θρύλος του ΝΒΑ, Τζέισον Κιντ, μίλησε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα «Bleacher Report» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εξέλιξη του.

Ο 46χρονος τεχνικός αρχικά ανέφερε πως ο «Greek Freak» δεν ήταν πραγματικά έτοιμος να αγωνιστεί στην πρώτη του σεζόν στον μαγικό κόσμο, όμως μίλησαν και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης ήταν πανέτοιμος τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέισον Κιντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Όταν του δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά, δεν ήταν πραγματικά έτοιμος. Μιλήσαμε αρκετά, όμως αυτό που τον έκανε ξεχωριστό ήταν το πώς επέστρεψε στη δεύτερη του σεζόν. Ήταν έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Είχε αρχίσει πλέον να ενώνει τα σημεία που θα τον έκαναν σπουδαίο», τόνισε αρχικά και συνέχισε.

«Η μελέτη του και η εργατικότητά του είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που πρέπει να έχει ο καθένας μας για να είναι σπουδαίος. Θέλει να ξεχωρίζει, για αυτό πρέπει να γνωρίζει κάθε πτυχή του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ