Τα «καρφιά» του Μάτζικ στον Πελίνκα και η απάντησή του (vids)

Τα «καρφιά» του Μάτζικ στον Πελίνκα και η απάντησή του (vids)

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στους Λέικερς, μετά την αποχώρηση του Μάτζικ από τη θέση του προέδρου αναφορικά με τις σχέσεις του με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Ρομπ Πελίνκα.

O Μάτζικ Τζόνσον αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τη θέση του προέδρου των Λέικερς με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ξεσπάσει φημολογία στον Τύπο για τους λόγους για τους οποίους ο θρύλος της ομάδας πήρε αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα κορυφαίοι δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, υποστήριξαν ότι ο Μάτζικ δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε με τα θέματα του κορυφαίου κλαμπ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πάντως τη Δευτέρα (20/5) ο Τζόνσον έδωσε τη δική του εξήγηση για το θέμα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Για την ακρίβεια ήταν καλεσμένος του Στίβεν Έι Σμιθ στην εκπομπή First Take με τον άλλοτε αστέρα των λιμνάνθρωπων να κάνει λόγο για πισώπλατα μαχαιρώματα από τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Ρομπ Πελίνκα!

«Αρχισαν να μου λένε ότι δεν δουλεύω σκληρά, ότι δεν είμαι στο γραφείο. Μου έλεγαν ότι ο Ρομπ (Πελίνκα) έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άρχισα να παίρνω κλήσεις από φίλους μου έξω από το μπάσκετ, μου έλεγαν για διάφορα που έφταναν σε εκείνους. Με μαχαίρωσε πισώπλατα για να πάρει εκείνος τη δουλειά» δήλωσε ο Τζόνσον, που προκάλεσε σάλο στο ΝΒΑ και τους οπαδούς των Λέικερς.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ την Τζίνι Μπακς για την ευκαιρία. Της είχα πει ότι δεν μπορώ να αφήσω όλες μου τις δουλειές, της είχα πει ότι θα φεύγω συχνά. Μου επέτρεψε να παίρνω αποφάσεις. Η πρώτη σεζόν ήταν σπουδαία, τα πράγματα πήγαιναν προς την σωστή κατεύθυνση. Ο κόσμος πρέπει να θυμάται ότι βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο, έχω φίλους παντού. Επρεπε να βρούμε έναν καλύτερο προπονητή, στην αρχή μου είπαν να τον απολύσω, μετά μου είπαν να βρούμε άλλη λύση. Ήθελαν να κρατήσουν τον Λουκ Γουόλτον, εκεί κατάλαβα πως έφτασε η στιγμή για να φύγω. Δεν είχα τη δύναμη που πίστευα ότι είχα και αποχώρησα».

https://twitter.com/FirstTake/status/1130484600822751232

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση του Πελίνκα, κατά την επίσημη παρουσίαση του Φρανκ Βόγκελ, ως νέου προπονητή της ομάδας.

Ο Πελίκνκα προσπαθήσει να υποβαθμίσει το γεγονός μιλώντας θετικά για τον Μάτζικ: «Νομίζω ότι το σημαντικό πράγμα για εμένα είναι ότι στα δύο χρόνια που συνεργάστηκα με τον Έρβιν (Μάτζικ Τζόνσον) έχω αποκομίσει τις καλύτερες μνήμες στον αθλητισμό και στη δουλειά. Είναι ένα απίστευτο άτομο για να δουλεύεις μαζί του. Γεμίζει το δωμάτιο με χαρά και όραμα. Πραγματικά είναι λυπηρό και αποκαρδιωτικό να νομίζουμε ότι πιστεύει πως τα πράγματα είναι λάθος.

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση που έχουμε ακούσει από τρίτους κάτι που είπε άλλος και αυτά που έχουμε ακούσει εμείς να μην είναι αλήθεια. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον οργανισμό. Για την ακρίβεια μιλήσαμε δύο ημέρες πιο πριν σχετικά με το πόσο λαμπρό είναι το μέλλον για τους Λέικερς. Για αυτό το να ακούω κάτι τέτοιο είναι αιφνιδιαστικό και αποκαρδιωτικό.

Ωστόσο, βλέπω μπροστά για να μιλήσω με τον ίδιο και να βρούμε μία λύση, όπως κάθε σχέση, γιατί πολύ απλά αυτά δεν είναι αλήθεια. Είμαι και ήμουν πάντα δίπλα του και υποστήριζα ό,τι έκανε», κατέληξε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Λ.Α.

https://twitter.com/SportsCenter/status/1130548160236011520

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ