Οι Μπλέιζερς προσφέρουν supermax συμβόλαιο στον Λίλαρντ!

Οι Μπλέιζερς προσφέρουν supermax συμβόλαιο στον Λίλαρντ!

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε supermax συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς, που θα το αποφέρει 191 εκατ. δολάρια σε τέσσερα χρόνια.

Παίκτης των Μπλέιζερς μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Νταμιάν Λίλαρντ, καθώς αναμένεται να υπογράψει τετραετή supermax επέκταση συμβολαίου με την ομάδα του Πόρτλαντ.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, φτάνοντας στους τελικούς της Δύσης, όπου τελικά η ομάδα του αποκλείστηκε με sweep από τους Γουόριορς.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του Πόρτλαντ είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την παρουσία τόσο της ομάδας, αλλά και του ηγέτη της και θα τον επιβραβεύσει με ένα μυθικό και κυρίως πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Λίλαρντ συμπλήρωσε φέτος την έβδομη σεζόν στη λίγκα και πλέον μπορεί να ανανεώσει με supermax συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του Yahoo, έχουν έτοιμη την πρόταση για τον σταρ τους, ο οποίος σε βάθος τετραετίας θα «καρπωθεί» 191 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του ουσιαστικά θα αρχίσει το καλοκαίρι του 2021 και έως το 2025, ενώ ο εκρηκτικός γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια θα λάβει συνολικά 62 εκατ. δολάρια. Αυτόματα λοιπόν ο Λίλαρντ θα γίνει ένας από τους πλουσιότερους παίκτες στο ΝΒΑ, ενώ θα μείνει στο Πόρτλαντ τουλάχιστον μέχρι τα 34 χρόνια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς είχε φέτος 25.8 πόντους με 50% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο και 91% στις βολές, μαζί με 4.6 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 2.7 λάθη ανά 35.5 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 23,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ σε 549 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ