Στην καλύτερη αμυντική 5άδα του NBA ο Αντετοκούνμπο (pic)

Στην καλύτερη αμυντική 5άδα του NBA ο Αντετοκούνμπο (pic)

Σαρώνει τις ατομικές διακρίσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που συμπεριλήφθηκε για Τρίτη σερί σεζόν στην κορυφαία αμυντική 5άδα του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πραγματικά το Α και το Ω των Μπακς στο παρκέ. Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει και μάλιστα πολύ. Είναι το γεγονός πως παίζει με την ίδια συγκέντρωση και… κάψα και στην άμυνα όπου εκμεταλλευόμενος το μακρύ και ευλύγιστο κορμί του και τα μακριά του άκρα κάνει τη ζωή των επιτιθέμενων δύσκολη, αλλοιώνοντας σουτ, σπάζοντας σκριν και κόβοντας διεισδύσεις. Συν τοις άλλοις έχει και 1.5 μπλοκ και 1.3 κλεψίματα ανά ματς φέτος.

Οι ικανότητες αυτές τυγχάνουν αναγνώρισης στο ΝΒΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι ψηφίστηκε στην καλύτερη αμυντική 5άδα του ΝΒΑ για τρίτη μάλιστα διαδοχική σεζόν. Στο πλευρό βρίσκεται ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιουτα Τζαζ) ένας από τους καλύτερους μπλοκέρ του πρωταθλήματος και ο Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) που είναι πρώτος στη λίγκα στα κλεψίματα.

Από κοντά και ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες του πρωταθλήματος, ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς, με τον Έρικ Μπλέντσο, συμπαίκτη του Γιάννη να συμπληρώνει την 5άδα.

 

Στην δεύτερη καλύτερη αμυντική 5άδα συμπεριελήφθησαν  οι Τζρου Χόλιντεϊ (Νιου Ορλίνς Πέλικανς), Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Ζόελ Εμπίντ (ΦΔιλαντέλφια 76ερς) και Καουάι Λέοναρντ (Τοροντο Ράπτορς).

Δείτε αναλυτικά πως ψηφίστηκαν οι παίκτες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ