Αντετοκούνμπο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, δεν τα παρατάμε ποτέ»

Αντετοκούνμπο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πεπεισμένος ότι τα «Ελάφια» μπορούν να ανακάμψουν και να φέρουν ξανά τη σειρά στο Μιλγουόκι.

Είναι ο ηγέτης των Μπας και το απέδειξε ξανά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε μπροστά μετά τη νέα ήττα από τους Ράπτορς και αφού δήλωσε εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα, έδωσε το στίγμα για το επόμενο ματς τονίζοντας πως τα «Ελάφια» είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν το βάζουν κάτω ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Greek Freak»:

«Δεν θα σας πω ψέματα, είμαι εκνευρισμένος που χάσαμε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα γονατίσουμε τώρα. Ακόμη κι αν βγουν και μας χτυπήσουν πρώτοι, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη λίγκα και θα πάμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στο Μιλγουόκι. Αν χάσουμε, εντάξει, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Δεν το κάνουμε ποτέ εμείς αυτό», τόνισε αρχικά και συνέχισε.

«Είναι προφανές πως το επόμενο ματς είναι καθοριστικό. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε τρία σερί ματς, κάτι που δεν συνηθίζουμε. Είναι must win, όλοι το ξέρουμε και θα πάμε να κάνουμε το παν για να κερδίσουμε στο Τορόντο. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι. Οι Ράπτορς είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατό χαρακτήρα και δεν τα παρατάνε ποτέ. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και να δώσουμε ακόμη περισσότερα για να πάρουμε το Game 6».

Όσο για τα παράπονα του προπονητή του πως έπρεπε να του σφυρίζονται περισσότερα φάουλ, είπε: «Ακόμη και να πω ότι έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά στη γραμμή, τα 48 λεπτά πέρασαν. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να είμαι επιθετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ