Ομάδα της Νέας Ζηλανδίας απέρριψε τον Καρμέλο Άντονι

Ομάδα της Νέας Ζηλανδίας απέρριψε τον Καρμέλο Άντονι

Ο Καρμέλο Άντονι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αφού δεν μπορεί να βρει ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν πως απορρίφθηκε από ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Καρμέλο Άντονι αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε μόλις δέκα παιχνίδια με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, πριν η ομάδα από το Τέξας τον ανταλλάξει στους Σικάγο Μπουλς και με τη σειρά της η ομάδα από το Ιλινόις τον αποδέσμευσε.

Από τότε ξεκίνησε ουσιαστικά η μεγάλη περιπέτεια για τον 34χρονο φόργουορντ ο οποίος δεν μπορούσε να βρει ομάδα, με τους περισσότερους συλλόγους του ΝΒΑ είτε να τον απορρίπτουν, είτε να μην ασχολούνται καν μαζί του.

Η κακή φήμη που έχει δημιουργήσει πλέον ο «Μέλο» έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Αμερικής, αφού σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, ομάδα από την Νέα Ζηλανδία απέρριψε την περίπτωση του Αμερικανού παίκτη!

Φήμες από την χώρα της Ωκεανίας ανέφεραν πως οι Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς ετοίμαζαν μια μεγάλη μεταγραφή, με το όνομα του Άντονι να ακούγεται έντονα. Τελικά όμως άνθρωποι του συλλόγου πήραν θέση και ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψουν τον 34χρονο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ