Γιάννης: «Δεν σκέφτομαι το βραβείο του MVP, μόνο ότι δεν θα παίξω στους τελικούς»

Γιάννης: «Δεν σκέφτομαι το βραβείο του MVP, μόνο ότι δεν θα παίξω στους τελικούς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα των Μπακς, τονίζοντας ότι δεν σκέφτεται το βραβείο του MVP.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε για τελευταία φορά φέτους στους εκπροσώπους Τύπου στο Μιλγουόκι και εξέφρασε την θέληση του να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας, ενώ τόνισε ότι δεν σκέφτεται το βραβείο του MVP, αλλά το ότι δεν θα αγωνιστεί στους τελικούς.

«Είχαμε μια τρομακτική ομάδα. Με παίκτες που δεν ήταν εγωιστές οι οποίοι έπαιξαν όπως ακριβώς έπρεπε. Θέλω να επιστρέψουν όλοι οι free agents στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Δεν θέλω να εμπλακώ στα θέμα του front office, απλά είπα στους συμπαίκτες μου αυτό που νιώθω» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν μια καταπληκτική σεζόν για την ομάδα. Με πολλές υποψηφιότητες για ατομικά βραβεία, 60 νίκες, καλή πορεία στα playoffs. Πολλές ομάδες λένε ότι μπορούν να γίνουν καλύτερες, αλλά εμείς πραγματικά μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ξεκινώντας από τον εαυτό μου. Θέλουμε όλοι οι κάτοικοι στο Μιλγουόκι να χαίρονται, να είναι ενθουσιασμένοι για κάτι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε του χρόνου από εκεί που σταματήσαμε φέτος».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ. Ελπίζω να πάρω το βραβείο. Αν όχι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να βοηθάω την ομάδα μου και να αποκτήσω ξανά την ευκαιρία να το κατακτήσω. Τώρα δεν το σκέφτομαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν θα παίξουμε την Πέμπτη στους τελικούς του ΝΒΑ», τόνισε για το βραβείο του MVP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ