Χωρίς Ντουράντ, παίζεται του Κάζινς ενόψει Game 1 οι Γουόριορς

Χωρίς Ντουράντ, παίζεται του Κάζινς ενόψει Game 1 οι Γουόριορς

Το πρώτο παιχνίδι για τους Τελικούς του ΝΒΑ πλησιάζει και ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, έχει να αντιμετωπίσει δύο πονοκεφάλους.

Τα ξημερώματα Παρασκευής (31/5) ξεκινούν οι Τελικοι του ΝΒΑ, με τους Γουόριορς σχεδόν μόνιμους πρωταθλητές (4 κατακτήσεις τα τελευταία 5 χρόνια) να δοκιμάζονται από τους σκληροτράχηλους Τορόντο Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς, με τον Στιβ Κερ να έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα. Αυτά αφορούν την ετοιμότητα των Ντε Μάρκους Κάζινς και Κέβιν Ντουράντ.

Ο Boogie Man ο οποίος τραυματίστηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs κόντρα στους Κλίπερς, είναι κοντά στην επιστροφή και είναι πιθανό να αγωνιστεί στυο Game 1 κόντρα στους Καναδούς.

Κάτι που δεν ισχύει για τον Κέβιν Ντουράντ. O KG ήταν καταπληκτικός στα playoffs. Μια μηχανή σκοραρίσματος που πετύχαινε 34.2 πόντους μέσο όρο στα πρώτα 11 ματς της διαδικασίας. Τραυματίστηκε όμως κατά τη διάρκεια του Gaμe 5 των Πολεμιστών κόντρα στους Ρόκετς και απουσίασε στα επόμενα 5 ματς της διαδικασίας κόντρα σε Ρόκετς και Μπλέιζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ