Μπουντενχόλτζερ: «Είναι τιμή για τον Γιάννη να παίξει στην Εθνική»

Μπουντενχόλτζερ: «Είναι τιμή για τον Γιάννη να παίξει στην Εθνική»

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτζερ, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους άλλους διεθνής παίκτες των «ελαφιών».

Η χρονιά για τους Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε και πλέον ξεκινά η λεγόμενη off-season για τα «ελάφια». Ο προπονητής της ομάδας του Ουισκόνσιν, Μάικ Μπουντενχόλτζερ, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ερσάν Ιλιασόβα οι οποίοι είναι σταρ στις Εθνικές τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κρις Μίντλετον ο οποίος θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Εθνικής Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα, τονίζοντας πως όταν όλοι οι διεθνής επιστρέψουν θα πρέπει να δουν πως θα χειριστούν το σώμα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ:

«Έχουμε τον Κρις Μίντλετον που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της USA Basketball, είναι σπουδαία τιμή για εμάς να συμβαίνει αυτό. Έχει περηφάνεια, θέλει να πάει προετοιμασμένος. Κατά κάποιον τρόπο θεωρώ πως είναι καλό να έχουν έναν στόχο, να δουλεύουν για κάποιον λόγο.

Για τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο) και τον Ερσάν (Ιλιασόβα) είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, οι ομάδες τους στηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό σε εκείνους, οι προετοιμασίες διαρκούν περισσότερο, είναι πιο σκληρές.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με εκείνους ώστε να δούμε πως θα διαχειριστούν τα κορμιά τους μπαίνοντας και βγαίνοντας από αυτή τη διαδικασία. Θα είναι μια καλή, υγιής συζήτηση, αλλά σίγουρα είναι τιμή για εκείνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ