Γιάννης: «Δεν θέλω να φύγει κανένας συμπαίκτης μου»

Γιάννης: «Δεν θέλω να φύγει κανένας συμπαίκτης μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του και το μέλλον τους, εν όψει του καλοκαιριού που κάποιοι μένουν ελεύθεροι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN, και τη δημοσιογράφο Μαλίκα Άντριους, για τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς που μένουν ελεύθεροι, αλλά και για τους χαρακτήρες τους.

Ο «Greek Freak» ανέφερε πως επιθυμεί, όταν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, να μην έχει αποχωρήσει κανείς από τους συμπαίκτες του και να είναι όλοι μαζί. Παράλληλα, τόνισε πως κανείς δεν προσπαθούσε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Προφανώς και θέλω να μείνουν όλοι. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, παίκτες που δεν κοιτούν τον εαυτό τους και παίζουν μπάσκετ με τον σωστό τρόπο. Είναι νικητές. Είχαμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Δεν είχαμε, δεν ξέρω πως να το πω, θέλω να είμαι ευγενικός και δεν θέλω να πω κάποια άσχημη λέξη. Δεν είχαμε, με άλλα λόγια, παίκτες που θα αναστατώσουν την ομάδα. Προφανώς, τους θέλω όλους πίσω. Θέλω οι συμπαίκτες μου να το ξέρουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ