Ασχημα νέα για τον Κερ: Χάνει και τον δεύτερο τελικό ο Ντουράντ!

Ασχημα νέα για τον Κερ: Χάνει και τον δεύτερο τελικό ο Ντουράντ!

Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πολύ δύσκολα θα προλάβει τον δεύτερο τελικό με τους Ράπτορς, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στο τρίτο ματς των τελικών.

Χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ είναι πολύ πιθανό να παραταχθούν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς (3/6, 03:00), για τους τελικούς του ΝΒΑ, καθώς ο 30χρονος σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Η συμμετοχή του Κέβιν Ντουράντ στη δεύτερη αναμέτρηση με τους «δεινόσαυρους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών». Ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για την κατάσταση του έμπειρου άσου, ο οποίος πλέον «τρέχει» για να προλάβει το τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει στο Οκλαντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντουράντ τραυματίστηκε στο Game 5 με τους Χιούστον Ρόκετς, για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας και από τότε δεν έχει αγωνιστεί. Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι θα προλάβει τον δεύτερο τελικό, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα τα καταφέρει.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τους Ράπτορς τραυματίστηκε και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των Ουόριορς, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Τορόντο με 118-109 και στο δεύτερο ματς θα ψάχνουν το 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ