Σίλβερ: «Δεν σκεφτόμαστε να αυξήσουμε τις ομάδες του NBA»

Σίλβερ: «Δεν σκεφτόμαστε να αυξήσουμε τις ομάδες του NBA»

Ο Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε πως στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να αυξηθούν οι ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Άνταμ Σίλβερ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και τοποθετήθηκε κατηγορηματικά για το ενδεχόμενο ένταξης νέων ομάδων στη Λίγκα, με αφορμή τους Ράπτορς και τη συμμετοχή τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η τοποθέτηση του κομισάριου σίγουρα δεν θα άρεσε, πλην των ομάδων του Καναδά, ούτε στο Σιάτλ και το Λας Βέγκας, δύο πόλεις των ΗΠΑ που έχουν εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να φιλοξενήσουν μια ομάδα του NBA. Ωστόσο, το σκεπτικό της Λίγκας είναι ξεκάθαρο τη δεδομένη στιγμή και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

«Η απάντησή μου είναι η ίδια που δίνω και στις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν πόλεις που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον: Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε σκέψεις επέκτασης και αύξησης του αριθμού των ομάδων», απάντησε αρχικά ο Σίλβερ και συμπλήρωσε: «Είναι κολακευτικό ότι κάποιες πόλεις του Καναδά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, όπως και πόλεις των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο».

Πάντως, ο κομισάριος δεν έκλεισε τελείως την πόρτα σε υποψήφιες ομάδες, εντούτοις ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επέκταση της Λίγκας στο άμεσο μέλλον: «Είμαι σίγουρος πως είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να κάνουμε σκέψεις επέκτασης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που βρίσκεται στην ατζέντα μας. Το θέμα είναι αν κάποια νέα ομάδα/πόλη θα μπορούσε να δώσει κάτι διαφορετικό από τις 30 ομάδες που έχουμε ήδη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ