Τζέφερσον: «Κακή ιδέα να γίνουν πάλι συμπαίκτες ΛεΜπρόν και Ίρβινγκ» (vid)

Τζέφερσον: «Κακή ιδέα να γίνουν πάλι συμπαίκτες ΛεΜπρόν και Ίρβινγκ» (vid)

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον που ήταν συμπαίκτης των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ στους Καβαλίερς τονίσε πως είναι καλύτερο να μην βρεθούν στην ίδια ομάδα ξανά οι δύο σούπερ σταρ.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δύσκολα θα συνεχίσει στους Μπόστον Σέλτικς τη νέα σεζόν και οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν γύρω από το όνομα του, αφού λέγεται πως έχει πρώτη επιλογή τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Στους Λέικερς όμως βρίσκεται και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε συνυπάρξει με τον Ίρβινγκ στους Καβαλίερς και κατέκτησαν μαζί κι ένα πρωτάθλημα, αλλά οι δρόμοι τους «χώρισαν» πριν από δύο χρόνια.

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον που έχει συνυπάρξει και με τους δύο, εξήγησε ότι δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους στους Λέικερς, παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις τους είναι καλύτερες συγκριτικά με δύο καλοκαίρια πριν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Νομίζω ότι η σχέση τους είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που έφυγε ο Καϊρί. Είναι κάτι σαν πρώην σχέση. Είμαστε καλά τώρα! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθουμε και πάλι κοντά; Όχι! Και νομίζω ότι πρέπει να μείνουν. Έχουν καλή σχέση τώρα και δεν πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να βρεθούν και πάλι στην ίδια ομάδα».

https://twitter.com/GetUpESPN/status/1135892580200275968

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ