Tελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τoυ Τόμπσον στο Game 3

Tελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τoυ Τόμπσον στο Game 3

Ο Κλέι Τόμπσον πονάει ακόμα και η συμμετοχή του στο Game 3 των Γουόριορς κόντρα στους Ράπτορς θα κριθεί ίσως και στο τελευταίο ζέσταμα πριν το ματς.

Η σειρά των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Ράπτορς και τους Γουόριορς βρίσκεται σε εξέλιξη, με το μεταξύ τους σκορ να βρίσκεται στο 1-1.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην Oracle Arena και ο κόουτς Κερ έχει τρία σημαντικά προβλήματα να ξεπεράσει, που ακούν στα ονόματα Κέβον Λούνι, Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον.

Και αν για τους δύο πρώτους η απουσία είναι δεδομένη, για τον σουτέρ και alter ego του Στεφ Κάρι η κατάσταση μοιάζει αινιγματική καθώς ο παίκτης ακόμα πονάει, με τον ίδιο σε δηλώσεις του να αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό για να δώσει το παρών το Game 3 της σειράς που θα γίνει στην Oracle Arena την Πέπμπτη (6/6) στις 4:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόμπσον σχετικά με τον τραυματισμό του:

«Ειλικρινά θα κάνω τα πάντα για να παίξω, αλλά είναι στα χέρια του προπονητικό επιτελείου. Αν πονάω, δεν θα ρισκάρω, εξαιτίας της θέσης στην οποία είμαστε. Θα είναι μεγάλη σειρά και δεν θέλω να την χάσω όλη για να παίξω μόνο σε 1 παιχνίδι.

Αν νιώθω πόνο σε κάθε βήμα, δεν θα είναι καλό σημάδι. Δεν πονάω σε κάθε κίνηση, μόνο σε μερικές. Μπορώ να παίξω έτσι. Αν όμως νιώσω πόνο σε κινήσεις ή ένα σπριντ, δεν θα είναι καλό. Πάντως υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που νιώθω ενόχληση και όχι σε όλες. Αυτό είναι ενθαρρυντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ