Κάρι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Κάρι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Ο Στεφ Κάρι πιστεύει ότι οι Γουόριορς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού, μετά το Game 4, οι Τορόντο Ράπτορς απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο NBA.

Παρά το 3-1, ο Στεφ Κάρι μίλησε για τη σειρά και τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα στο πέμπτο παιχνίδι. Επίσης ο σούπερ σταρ των πολεμιστών τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στην ανατροπή και στις τρεις σερί νίκες που θα τους δώσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει τελειώσει. Προφανώς είναι άσχημο το συναίσθημα τώρα, αλλά έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές του 3-1 και για εμάς είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε αυτή την σειρά… πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά για εμάς είναι κυριολεκτικά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουμε στην σειρά. Να δώσουμε ότι έχουμε για 48 λεπτά, όποιος βγει στο παρκέ για το Game 5. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε πολύ για την πίστη μας. Όλοι πιστεύουν ότι μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις εμπειρίες μας και να δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ