Προπονήθηκε ο Ντουράντ και επιστρέφει για την ανατροπή!

Προπονήθηκε ο Ντουράντ και επιστρέφει για την ανατροπή!

Ο Κέβιν Ντουράντ έβγαλε χωρίς πρόβλημα τη σημερινή προπόνηση των Γουόριορς και η λογική λέει ότι θα αγωνιστεί κανονικά στον πέμπτο τελικό με τους Ράπτορς.

Oι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο. Χάνουν με 3-1 νίκες από τους Ράπτορς και το 5ο ματς της σειράς διεξάγεται (11/6, 04.00) στο Τορόντο.

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει χάσει μέχρι στιγμής όλη τη σειρά των τελικών όμως σήμερα έβγαλε την τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών χωρίς κανένα πρόβλημα και πιθανότατα θα είναι παρών στο παιχνίδι με το Τορόντο.

Ο σούπερ σταρ των πολεμιστών είχε τραυματιστεί στη γάμπα στο φινάλε του πέμπτου αγώνα των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας με τους Χιούστον Ρόκετς, έχασε τη σειρά με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και περιορίστηκε σε ρόλο θεατή στους τέσσερις πρώτους αγώνες των τελικών με τους Τορόντο Ράπτορς.

Τα περιθώρια όμως έχουν στενέψει για τους Γουόριορς και ο Ντουράντ θα πιέσει τον εαυτό του για κρατήσει στη σειρά την ομάδα του που όπως είπαμε είναι πίσω στο σκορ με 3-1.

«Η απόφαση θα παρθεί λίγο πριν από το τζάμπολ» είπε ο Στιβ Κερ, δύο λεπτά μετά την είσοδο των δημοσιογράφων στο παρκέ της Scotiabank Arena και αφού προηγουμένως ο Ντουράντ είχε αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια, όμως όλα δείχνουν ότι ο ΚD επιστρέφει στη δράση για τη μεγάλη ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ