Drake για Ντουράντ: «Προσευχόμαστε για τον αδερφό μας» (pic)

Drake για Ντουράντ: «Προσευχόμαστε για τον αδερφό μας» (pic)

Ο γνωστός ράπερ άλλαξε ρότα και αντέδρασε με διαφορετικό τρόπο από ότι συνηθίζει με αφορμή τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στο game 5 των Γουόριορς με τους Ράπτορς και όπως όλα δείχνουν έχει πάθει σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο.

Όλο το ΝΒΑ είναι δίπλα στον σούπερ σταρ των πολεμιστών, ενώ και ο Drake φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του KD.

Ο γνωστός ράπερ που συνήθως είναι προκλητικός κατά των αντιπάλων του Τορόντο, αυτή τη φορά αντέδρασε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και στάθηκε δίπλα στον σούπερ σταρ των πρωταθλητών.

«Ήταν δύσκολο για όλους μας σήμερα να απολαύσουμε το παιχνίδι. Προσευχόμαστε για τον αδελφό μας. Αυτό που σκέφτομαι σήμερα είναι να είσαι καλά. Το ότι το παιχνίδι τον χρειάζεται είναι κάτι δεδομένο όταν μιλάμε για το Νο.35. Σας παρακαλώ ευχηθείτε τα καλύτερα για έναν αληθινό πολεμιστή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Was tough for any of us to even enjoy that game tonight after seeing this transpire. Praying for our brother. That’s my only concern tonight is your well being. “The game needs me” is an understatement when it comes to 35. Please wish the best for this true warrior. 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ