Στη Νέα Υόρκη για μαγνητική ο Ντουράντ

Για τη Νέα Υόρκη πέταξε ο Κέβιν Ντουράντ με σκοπό να υποβληθεί σε μαγνητική σε δικό του γιατρό για τον τραυματισμένο του αχίλλειο.


Στη Νέα Υόρκη για μαγνητική ο Ντουράντ | to10.gr

Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο λαβωμένο του δεξί πόδι.

Ο KD τραυματίστηκε στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ μετά από μόλις 12 λεπτά συμμετοχής και αφού έλειπε ένα μήνα λόγω του ίδιου προβλήματος.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς δεν αγωνίστηκε καθόλου στη σειρά με τους Ράπτορς, όμως αποφασίστηκε από κοινού να παίξει στον πέμπτο τελικό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει από το 3-1.

Τελικά η τύχη δεν του χαμογέλασε, αφού αποχώρησε τραυματίας μετά από λίγα λεπτά με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι έχει υποστεί ζημιά στον αχίλλειο τένοντα, αναμένεται σύντομα να έχει τα αποτελέσματα στα χέρια του.

Οι Γουόριορς θεωρούν πως η μαγνητική θα επιβεβαιώσει την ρήξη αχίλλειου, ενώ ο Kέβιν Ντουράντ πέταξε για τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική στον αχίλλειο και θα διαπιστωθεί η ζημιά.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο